WORKMOOD on

01.10.2017

/wednesday/

Keskiviikko oli kirja- ja facetime painotteinen päivä.

Lähdin joskus yhden aikoihin ulos kun siellä näytti olevan niin hieno sää ja pakkasin mukaan kirjan, jota nyt oon lueskellu täällä ollessa. DIMILY - trilogian eka osa.

Kävelin rannan läheisyyteen yhteen puistoon ja istahdin penkille palmujen viereen. Siinä sitte vierähtiki noin kolmisen tuntia. Sää oli melko tuulinen ja vähän viileä vaikka asteita olikin joku parikymmentä.

Siellä ollessa juttelin mun siskon kanssa puolisen tuntia, kun se oli matkalla töihin ja se olikin päivän eka facetime. On kyl kiva et joku on joskus keksiny tommosen koska se on paljon kivempi puhetapa varsinkin sillon kun on tosi kaukana, koska kun pystyy näkemään toisen kasvot tai jotain mitä se tekee nii tuntuu ettei ees ois niin pitkän matkan päässä.

Palasin hostellille ja tein ruokaa ja sen jälkeen oli vuorossa päälle tunnin mittanen juttelutuokio yhden mun parhaan kaverin kanssa. Tän jälkeen mun toinen sisko soitti lapsensa kanssa jonkun tunnin puhelun myös. Äiti soitti mulle vielä tän jälkeen. Facetimejen kesto yhteensä oli jotain 4 tuntia ja oli niin hassua pälättää suomea niin kauan aikaa mutta totta kai oli tosi mukavaa jutella kaikkien kanssa!


/thursday/

Vuorossa oli meitsin toinen työpäivä. Se oli melko kiireinen varsinkin kahen aikaan, millon ihmiset pääsee kirjautumaan sisään ja vielä mä enimmäkseen vaan tarkkailin miten homma toimii ja illalla hengasin kattoterassilla ihmisten kanssa ja iskän kanssa juttelin myös nopeen facetimen.

Ja vaikka oon melkonen valokuvienottajahirmu niiin tälle päivälle en oo ottanut yhtään ainutta kuvaa.


/friday/

Oli taasen töiden vuoro ja samaan aikaan kuin muinakin päivinä eli 12-20.

Tää paikka oli täyteen bookattu perjantaiks, joten paljon porukkaa oli odotettavissa kahen hoodeilla. Mä sain tehä avaimia valmiiks, jotta sisäänkirjautuminen menis vähän nopeempaa. Avainkortit muilloin aktivoidaan samana hetkenä kun asiakkaat kirjautuu sisään, mutta perjantaina oli parempi tehä ne ennakkoon.

Pari tuntia suunnileen tais mennä, jonka jälkeen ryysis helpottu.

Illalla töiden jälkeen oli pakko saada raitista ilmaa, koska en ollu kerinny käydä pihalla oikeen kunnolla hetkeen, koska kun sun työt on 12-20 niin siinä menee oikeestaan koko päivä ja varsinkin valosa aika. Voit vaan ihailla ikkunasta aurinkoista säätä ja sit kun pääset töistä, pimeys on saavuttanut koko taivaan.

Aluks mun piti kyllä vaan lähteä metsästämään lähempää ruokakauppaa mut sit tajusin et se on liian lähellä ja käveleskelin vaan ympäriinsä mutustaen sipsejä. 

Näin taivaalla tähtiä ja kuusirpin, mikä näytti superhassulta koska se oli tavallaan vähä niiku väärinpäin, mutta niinpäin sen täällä kuuluukin olla. Tähtikuviot oli myös kivan erilaisia.


/saturday and sunday/

Nää päivät on ollu melko samankaltasia. Molemmat duunipäiviä 12-20.

Eilinen työpäivä oli aika tylsä koska varmaan viimeseen kolmeen tuntiin ei tapahtuni oikeen mitään. On paljon kivempaa et on ees jotakin tekemistä, kun se et sun pitää vaan hengata sun työpisteellä ja tuijottaa tyhjyyteen koska se on ainut asia mitä voit tehä xD

Vähän ennen mun töiden loppua pari likkaa näistä työntekijöistä tuli kysymään et mitä on suunnitelmissa illalla ja menin niitten kanssa taas hengailemaan sinne kattoterassille ja kun se meni kiinni puol 11 niin lähettiin porukalla ulos ja mä pääsin tanssimaan, josta tykkään tosi paljon! Rahaakaan ei mee mihinkään koska vesi on ilmasta eikä sisäänpääsymaksuakaan oo.

Tänään töissä jotenkin pääsin enemmän sisälle siihen varaustsydeemijärjestelmään mikä ikinä lie onkaan ja opin käyttämään sitä jo paremmin. Enää ei tarvii olla koko ajan kysymässä neuvoa tai vaan seisomassa vieressä tekemättä melkeenpä mitään.

Töiden jälkeen menin suihkuun ja sit oonkin kirjottanu blogia ja kattonu videoita tubesta.

Niin joo! Melkein unohin et täällähän käännettiin viime yönä kelloja tunnin eteenpäin. Suomeen verrattuna täällä oli ennen siis 7 tuntia edellä aika mutta nyt se on 8 tuntia eellä.


No worries on varmaan yleisin lausahdus mikä tulee nykyään mun suusta mutta eipä sitten sen kummempia!

Good night I think - Säde