stories behind the PHOTOS

18.10.2017

/wednesday to wednesday/

Tähän viikkoon on mahtunut tooooosi paaaljon kaikenlaista uutta ja mielenkiintosta, ja ehkä hivenen jotain jännittävääkin.

Keskiviikko ja torstai oli mun vapaapäiviä ja niitten jälkeen alko uudet ajat mun työvuoroissa. 9-17, mikä tarkotti sitä et mun piti (pitää edelleen) opetella uudenlainen rytmi, koska aiemmin heräsin puol 12 maissa.

Tykkään kuitenkin ehkä vähän enemmän tohon aikaan olla töissä, koska on enemmän tekemistä ja töitten jälkeen kerkeää vielä tekemäänki jotain jos jaksaa.

Uusia suklaita ainakin jaksan aina testata, mikä on musta outoa, koska oon ollu kolmisen vuotta karkkilakossa enkä enää tykänny suklaista tai karkeista, mutta yhtäkkii täällä mun suklaapatukoitten syönti on lähteny vähä käsistä. Vois koittaa vähä rajottaa sitä. Ehkä.

Viimesen viikon aikana oon myös hypänny kohti tuntematonta pariin otteeseen. Sunnuntaina hyppäsin kevarin kyytiin, jota ajo jäbä, joka tuli mua kadulla vastaan noin viikko sitten ja se lisäs mut sen snäppiin. Käytiin pizzalla ja ajettiin Mentonen rannalle kattomaan auringonlaskua.

Maanantaina menin rannalle töitten jälkeen istuskelemaan ja ihastelemaan lämpöä ja merta ja mietiskelemään silmät kiinni. Yhtäkkiä joku kysyy et mitä sä mietit ja en aluks olettanut et kysymys ollu suunnattu mulle, kunnes kuulin sen toiseen kertaan ja avasin silmät. 

Joke random dude tuli juttelemaan mulle ja päätettiin lähteä jädelle. Syötiin niitä kävellen takasin rannalle päin. Sit se sano et se haluu viedä mut leffaan ja vähän kyl epäröin ja aattelin et en mä kyl lähe. Aattelin kyllä myös että toisaalta me eletään vaan kerran ja ei olla menossa minnekkään pimeälle kujalle missä ei oo muita ihmisiä. xD

Lähettiin ratikalla kohti Melbournen keskustaa, mutta jäätiin johonkin paikkaan, missä oli kalliita kauppoja ja crown casino. Tää paikka oli siis joku crown tai jotain mikä lie. Ihan sama xD

Päätettiin sit mennä kuitenkin kattoo leffa Melbournen keskustaan ja kävellessä lefeteatterille käytiin subissa. Lefe mikä katottiin oli IT. Kauhuleffaks luokiteltu mut mun mielestä se oli enimmäkseen hauska ja toisaalta surullinen. Mun leffaseuraa se kyl säikytti ja luulen et puolet leffasta sillä oli varmaan silmät kiinni.

Lefen jälkeen hypättiin eri ratikoihin ja vaikka se tavallaan pyyti mun numeroa tai facea niin jätin ne antamatta. xD se ei oikeen ollu mun makuun mut päivän saldona ilmanen jäde, subi ja lefe. 

Eilen menin rannalle 32 asteen hellettä ihastelemaan ja kävin myös uimassa pariin otteeseen kylmässä merivedessä, mutta oli ihanan raikastavaa! Onnistuin myös polttamaan muunmuassa mun hartioita, minkä vuoks tänään en viittinyt enää mennä ottamaan arskaa.

Sen sijaan kävin hoitelemassa pankkiasioita ja kiertelin parissa kaupassa, päädyin puutarhaan ja ostin kahvilasta vegehampparin. Loppuviikoks on luvattu sateita ja lämpötilojen hurjaa laskua, joten pitänee vielä lähteä iltakävelylle nauttimaan kaikesta lämmöstä mitä irti saa!


/wednesday/


/thursday/

milkybar - valkosuklaapatukka, loppua kohden koitui liian imeläks mun makuun joten siks 4/5

dairy milk OREO - päällikerros maitosuklaata, sisällä oreokeksien täytteen kaltasta täytettä kera oreokeksimurujen. 5/5

boost - päällä ohut maitosuklaakerros, sisällä suklaamoussemainen sisus riisimuroilla höystettyinä, jota ympäröi toffee. 5/5

crunchie - odotin tältä niiiin paljon, mut petyin niiiin paljon. Järkyttävä makuelämys ja yli puolet lenti roskiin. Päällä siis ohut maitosuklaakerron ja sen sisällä hunajakennomainen rakennelma hunajanmakusta kovaa täytettä, josta en sitte tykänny yhtään, 1/5

piknik - aluks vaikutti pahalta ja pahviselta sisusta. maku parani loppua kohden, sisusta siis vohvelimainen. 3/5


/friday/


/saturday/


/sunday/


/monday/


/tuesday/


/wednesday/