Day 5

31.10.2016

Second day in DA work eli toinen työpäivä lähti käyntiin vähän heikolla aamupalalla. Joku oli jo kerinny syödä meidän leivät ja croisantit ja leivonnaiset jos sellasia oli tänä aamuna pöydässä. Syötiin sit vaan pari pientä korpun tapasta leivän känttyrää ja vähän jugurttia ja mysliä.

Noin 9:15 alotettiin työt taas katkaravuilla ja niiden kuorien poistamisella. Molempia meinas vähän heikottaa ja Saana meni sokeriveden kera hetkeks istumaan. Taas sai nähdä italialaisten huomaavaisuuden ja ystävällisyyden siinäkin tilanteessa ja jälkeenpäin pomo tuli vielä sanomaan, että jos haluatte lähteä kotiin, se on okei, saatte tehdä mitä haluatte.

Loppupäivällä käsiteltiin simpukoita ja valmistettiin leipätikkutaikina ja pyöriteltiin ne. Kello oli jotain 15:06 ja kysyttiin mitä seuraavaksi niin pomo vastas et nyt lopetatte ja lähdette kotiin. :D Loppuun lisäsi et toivottavasti viihdytte Senigalliassa ja ajastanne täällä, kiitti päivästä ja sit lähettiin. 

Illalla lähdettiin vielä seikkailemaan keskustaan päin ostamaan jädeä. Halloween lapsoset juoksenteli ympäriinsä ihan innoissaan ja muutenkin oli paljon porukkaa liikenteessä. Matkalla hotellille poikettiin vielä kaupassa. Huomenna on taas vapaapäivä ja toivottavasti saadaan nukkua hieman pidempään ilman ylläreitä.


Buona notte!