Day 30 AND 31 AND 32

27.11.2016

Työt alko arvaatko jo millä? No joo tietty ihanilla, oksennukselta haisevilla katkaravuilla. JEE!!

Työkaverit on selkeesti kuunnellu et suomi on kivaa kuunneltavaa ja päättäny google kääntäjän avulla vähän opiskella sitä. Pienen kuiskuttelutuokion jälkeen tulee kommentti, Saana, olet humalassa.

Mikä naurunremakka siitä syntykään. Naurettiin mahat kippurassa eikä osattu reagoida siihen millään muulla tavalla. Ajateltiin vaan et mitähän tästä päivästä oikeen vielä tulee.

Pian Sandro tulee sanomaan et mulla on yks ongelma. Yks suuri ongelma. Kelataan et nyt ollaan tehty jotain pahasti pieleen. Sit se ilmottaa et hah hah hah haluun antaa teille lahjan. Nimittäin omat työtakit ravintolan logolla ja Italian lipulla varustettuna. Cool maan!!

Töistä pikapikaa polkien hotellille. Pikasuihku. Pikapuuroa. Pikapikana keskustaan.

Siellä tavvattiin Rita, Gloria ja uus tuttavuus Erica. Ne anto meille pikkutietoiskupaketin Roomasta.

Käveltiin vähän keskustassa ja rannalla. Saatiin ne järkyttymään Suomen kylmästä säästä. Sit niitten bussit lähti kotiin ja me mentiin Saanan kans syömään piadinat. Oli muuten herkkua!


/SATURdayy/

Töissä oli taas vaihteeksi katkarapuja ja leipätikkuja ja jotain pikkuhommia. Päivä meni lepposasti.

Sit käytiin hakemassa pari purkkia nuudelia ja lähettiin keskustaan ostamaan churroja. 

Illalla vielä pyörittiin keskustassa ja sit päätettiin lähteä nukkumaan kun oli vähän kylmä eikä sielläkään mitään ihmeellistä ollu.


/SUNdayy/

Tänään herättiin puol kymppi ja käytiin aamupalalla. Palattiin nukkumaan. Eiku täh? Siis soittelemaan porukoitten kanssa. (ja nukkumaan)

Päätettiin eilen et kävästään tänään leffassa vaikka onkin dupattu italiaks mut mentiin kolmelta kattomaan lastenlefe nimeltä Trolls.

Oli ihan sikaläppä leffa et sai kyl nauraa vaikka ei periaatteessa ymmärtäny mitään. Juonen kuitenkin sai helposti selville ja pääasiat. Onneks mentiin, koska oli hauskaa ja uudet kokemukset on piristäviä.

Sit vähän mietittiin et mitähän sitä pakkais Roomaan mukaan ja puol seiskan hoodeilla lähettiin käppäilemään kohti ruokamestoja.

Päädyttiin American Graffitiin ja mahat saatiin taas täyteen.

Huomenna ois herätys 05.41 ja juna Roomaan lähtee seiskalta. Pitäis kai mennä nukkumaan koska kello on jo 00.04 mut halusin kirjottaa tän blogin. Ja sit tähän tuli vielä jotain jäätäviä ongelmia et se poisti mun tekstit kolme kertaa et jos nyt tällä neljännellä kerralla sit onnistais...En vaan voinu antaa periks mut onneks mä oon tosi virkee vähäisten yöunienki jälkee.

Se on buona notte!!