Day 3

29.10.2016

-Ristorante Raggiazurro-

Tänään oli eka työpäivä ja se alko noin 9-9.15. Kuulemma vartti sinne tänne ei haittaa, mut pyörien ja reitin kanssa meinas tulla hieman lisäongelmia. Selvittiin kuitenkin töihin ja meidät otettiin tosi hyvin vastaan. Soijaa pukkas ja ne kysy halutaanko hetki hengähtää ja tarjos teet.

Sit meidät esiteltiin keittiön väelle ja kokkeja siellä tais olla joku kymmenisen kappaletta. Kaikki oli miehiä mut kaks naistiskaria löyty talosta. Heti saatiin hommaa ja päästiin käsittelemään jättikatkarapuja. Meni hetki aikaa ennen kun oppi oikean tekniikan, miten saa pyrstön pysymään niin ettei se katkea, mutta kyl se sieltä pikkuhiljaa. 

Saana jatko siitä tomaattien käsittelyllä ja meitsi pääs leipomaan brownieta ja maistelemaan kaikkea hyvää.😋 Kokit puhu aika vähän enkkua, mut oli hauskoja tyyppejä ja silti yritti selittää niin hyvin kun pysty enkuks.

Ruokana saatiin pastaa (no mitäs muutakaan Italiassa) ja koko henkilökunta mentiin syömään niiku joku iso perhe. Kiire ei paljon painanu siinä vaiheessa.

Saanalle tuli tomaatit tutuks tänä päivänä ja mä pääsin tekemään oikein Italialaista tiramisua. Oli muuten hyvää! Sit pääsin myös pursottelemaan jotain pistaasipähkinämousse jälkkäreitä, joitten sisälle heitettiin mansikkahilloylläri.

Sivusilmällä seuraten asiakkaille meneviä annoksia. Oli muuten hienon näkösiä!

Lopuks vielä päästiin kuorimaan perunoita ja porkkanoita. Päästiin noin kolmelta. Ihan hyvät fiilikset jäi näin ekan päivän jälkeen ja huominen päivä onki sit vapaa. 

Ja p.s. muistakaa klikata kuvat suuremmiks. Niistä löytyy lisätietoa.