Day 26 AND 27 AND 28 AND 29

24.11.2016

- MONday -

Töissä taas melko peruspäivä oli. Katkarapuloita, leipätikkuloita ja pastan pyörittelyä ja leikkuuta.

Mulla jo sunnuntai-iltana iski mahoton juoksufiilis ja töitten jälkeen kävästiin ostamassa lisää nuudeleita ja tonnikallaa, syötiin ja Saana hyppäs pyörän päälle ja meikä jalkojen ja lenkki sai alkaa.

Saana sano et se seuraa johtajaa ni mä sit juoksin sinne tänne ja mentiin sellasilla kaduilla, missä ei muuten olla vielä kierrelty.

Löydettiin uus miniostari ja rikkaitten asuinalue, jossa oli ihan mielettömän hienoja taloja!!! Haluan samanlaisen joskus!!!!

Juoksu vaan rullas ja vähän alle tunti siellä seikkailtiin. Sen jälkeen olin aika väsy ja alettiin nukkumaan jo tyyliin puoli kympin aikoihin.


- TUESday -

Katkarapuja päästin pakoon, koska niitä ei ollut. JEEE!! Eiku?! 

Jotakin kalojen kanssa säädettiin ja sit päästiin kuutioimaan tommaatteja sellasiks minikuutioiks kuten aina.

Päästiin myös tekemään tortelloneja. Niihin tuli semmonen tonnikalakasvistäyte. Aluks oli tosi suuria hahmotusongelmia et miten ne oikee pyöräytetää ja painetaan, mut sit se lähti siitä rullaamaan.

Oli aika siistiä päästä sellasiakin väsäämään.

Illemmalla lähettiin ettimään jotain kauppaa, jonka ohi aina pyöräillään työmatkalla. Sieltä tarttu mukaan putelo saippuakuplia.

Matkalla hotellille päädyttiin vielä johonkin leikkipuistoon. Mä en varmaan ikinä kasva aikuiseks. Mut leikkipuistot on kivoja.


- WEDNESday -

Tää oli astetta erikoisempi 'työpäivä'. Sandro (pomo) vei meidät tutustumaan semmoseen jauhotehtaaseen, missä joku vanha mies näytti ja esitteli sen perinteikkäitä leivontamenetelmiä.

Oli ihan sikacoolii nähä miten se pyöritteli leipiä, pizzaa, piirakoita, keksejä (joita mekin päästiin testaamaan) ja focaccioita. Oli muuten ihan parhaimman makusia ikinä!!

Sandro käänti meille välissä, et miks joku tehään näin ja ainesosia ja semmosta. Saatiin pari vinkkivitosta ja kelattiin et aivan siks tää tehään näin tai et tota pitää hyödyntää omassa tekemisessä.

Oli mielenkiintonen päivä ja saatiin mukaankin vähän evästystä.

Päästiin joskus vähän yhden jälkeen ja päätettiin lähteä Pesaroon. Tsekattiin juna-aikataulut ja hypättiin 14.41 junaan.

Sinne päästiin parissakymmenessä minuutissa ja lähettiin asemalta kävelemään ns. väärään suuntaan. Löydettiin samankaltanen miniostari kun meidän lähimarketti mut keskustasta ei ollut tietookaan. Kelattiin et voiko olla et täällä ei oo semmosta, mut sit aateltiin et nooh käydään kattomassa mitä sen aseman toiselta puolelta löytyy.

Sieltähän se keskusta sit tuli vastaan. Kierrettiin vähän kauppoja, käveltiin pitkin punaista mattoa ja ostettiin jädeä kerran. Okei, kaks.

Sieltä lähettiin seiskan hoodeilla takas Senigalliaan.


- THURSday -

Koska saatiin ite päättää mitkä päivät halutaan vapaaks ni otettiin tää torstai ja sit sunnuntai. Tämä päivä sen takia, koska joka ikinen torstai, keskustan valtaa markkinat ja haluttiin päästä näkemään ne.

Siellähän sit kojuja riitti suuntaan jos toiseen, mut mitään ei tarttunu mukaan.

Oli kippoa ja kappoa ja kenkää ja sukkaa ja takkia ja lakkia ja kukkaa ja peittoa ja jos minkämoista pipoa, hanskaa ja huivia.

Siitä suunnattiin kuvailemaan kaikenmoisia otoksia kaikenmoisissa paikoissa.

Kuvaussession jälkeen palattiin hotelliin syömään nuudelia ja illalla lähettiin käymään pizzalla.

Ai niin, ostinhan mä farkutki. Hups. Mun piti kai alkaa säästämään? No mut you only live once ja liian pihiki on pahitteeks!

Huomenna taas töihin!

Buona notte!!