Day 14 AND 15 AND 16

11.11.2016

WEDNESday

Töissä oli melko hiljanen päivä ja alotettiin se taas katkarapusilla. Meidän vieressä vaan oli melko ällöttäviä kavereita. Siinä oli kolme pellillistä semmosia hyvin isoja rapuloita. Niitten sakset oli teipattu, mut luultiin et ne on kuolleita. Kuitenkin ku niitä hetken toljotti ni meinas kiljuminen raikaa ku ne alkoki liikkua. Hyi! Ja sit viel alettiin puhumaan niistä kaikkea ällöä ja pelottavaa, mut ei ne meille mitää onneks tehny eikä tullu uniin.

Ennen ruokaa mun aivot ja mä olin jotenkin hyvin lamaantunu. Mun teehen varmaan lisättiin jotain piristävää tai keittiössä leijaili ilokaasua, koska repeiltiin ihan tyhmille asioille ja pokka ei vaan pitäny millää. Toivottavasti työkaverit ei luullu et naurettiin niille. Pyöriteltiin taas pastaa ja leipätikkuja.

 'Kotiin' päästiin taas ennen kolmea.

Hotellilla vaan chillailtiin eikä jaksettu tehä oikeen mitään kehittävää paitsi räpsiä pari kuvaa ihanissa hotellin portaissa. xD


THURSday

Eilen haisuliinikatkaravut taas odotti meitä. Sit pyöriteltiin vähän pastaa ja leipätikkuja, tsiikailtiin vähän menoa ja lohkottiin pikkutomaatteja ja poistettiin niistä sisukset. Saatiin pe-ma vapaaksi, koska mun porukat tuli kattomaan minnuu!

Ilta meni nukkuessa ja pesulassa.


FRIday

FAMDAY!! Porukat tuli eilen illalla yhentoista aikaan tänne Senigalliaan ja tää päivä hengattiin niitten kanssa. Valitettavasti tänään sato vettä koko päivän ja oli melko kylmä (n. 10°c), niin se vähän rajotti meidän tekemistä.

Sieltähän saapu koko jengi; iskä, äiti, ja isosiskot Sini ja Meri. Sit myös tädin mussukka Aava, Sinin lapsi.

Aamupäivällä käytiin kahvilla ja siitä mentiin hengaamaan niitten hotellille, joka sijaitsee meren rannalla ja oli ehkä vähän hienompi kun meidän, mut en mä meidänkää hotellista valita.

Siellä chillattiin ja vähän torkuttiin hetki. Sit lähettiin käymään jätskillä, mut sade koveni, joten mentiin taas ottamaan pikkupikkutorkut porukoitten hotellille. Pelkkää nukkumista vaan tää päivä xD

Illemmalla kierrettiin pari kauppaa ja käytiin syömässä vähän pitsaa. Päivä päätty meidän lähimarkettiin ja porukat lähti taksilla siitä sitten niiden majapaikkaan.

Huomenna näillä näkymin mennään käymään Bolognassa!

Buona notte!