Day 10 AND 11

06.11.2016

Eilen, lauantaiaamuna, vaikutti hieman sateiselta ja Sandro (pomo) päätti taas tulla hakemaan meidät töihin. Ilo oli hänen puolellaan.

Töissä aloitimme automaattisesti taas katkaravuilla, mutta hetken niitä työstettyämme meille tultiin ohjeistamaan uutta hommaa. Pääsimme ottamaan kaloilta ruodot pois ja sen jälkeen mä tein puolesta ohuita fileitä ja Saana teki puolesta kuutioita. 

Niiden jälkeen leikattiin jotain pikkufisuloita ja päivän päätteeksi pyöriteltiin leipätikkuja. Leipurijäbä tuli myös pursottamaan meidän suut täpötäyteen jotain suklaamoussea. Oli hyvää ja saatiin päivän naurut.

Töiden jälkeen lähdettiin testaamaan pesulaa, koska työvaatteet alko kaipaamaan pesua. Oli hyvin jännittävä kokemus ja jouduttiin maksamaan tuplahinta ku ei oikein aluks tajuttu homman nimeä.

Senigalliassa on myös nyt jotkut ihme markkinat ja löydettiin ne sattumalta kun mentiin ettimään juna-asemaa. Sieltä löyty monenlaista ja ilta meni kivasti.

Palattiin hotellille joskus 11 aikoihin ja saatiin kokea ukkonenkin. Se alko joskus 12-1 välillä ja oli muuten mielettömän näköstä salamointia.

VAPAAPÄIVÄ!! Päätettiin eilen et lähetään nyt käymään kattomassa vähä muitaki mestoja ja Ancona kutsui. Juna-asema löyty ja osattiin ostaa oikeat liput lippuautomaatista. Juna vaikutti aika heiveröiseltä ja kolis ku mikäki, mut ainaki se lähti ajallaan.

About vartti meni matkaan ja perille päästyä oltiin vaan et wau. Oli tosi huimia nousuja ja hienoja taloja kukkuloiden päällä.

Keskustakin löytyi ja siellä vähän shoppailtiin. Enää ei jaksettu tosiaan kävellä takas una-asemalle ja päätettiin ettiä joku bussi. Nooh eihän me tietty mille asemalle tultiin ku niitä olikin yhtäkkin viismiljoonaa ja oltiin vähä sillee et hmmm mitäs nyt mut sit vaan päätettiin hypätä jonkun bussin kyytiin.

Mentiin sisään eikä se tyyppi ottanu maksua. Mietittiin vähä et ei kai sitte ja mentii vaa sisälle. Katosta roikku joku lappu joka löi mua päähän ja aattelin sit kattoa mitä siinä luki. 'Jos et maksa, sinulla ei ole oikeutta.' Päätettiin sit hypätä seuraavalla pysäkillä pois. Sattumalta jäätiinkin lähellä oikeeta asemaa ja päästiin ostamaan junatikettiliinit takas Senigalliaan.

Junaa venailtiiin joku tunti ja aprikoitiin löydettiinkö oikea raide kun ei löydetty junalipuista junan numeroa. Sit nelosraiteelle tuli juna ja mietittiin parikin hetkeä et onkohan se toi, kun meidän mielestä se tuli väärästä suunnasta. Mentiin kuitenkin sisään ja vähän jännitti lähteekö se oikeeseen suuntaan. Lähtihän se. 

Selvittiin tänään taas uusista haasteista melko helposti! Saa nähdä mikä on meidän seuraava määränpää.

Ja oli muuten ihmeen lämmin päivä. Kuin ois ollu kesä ja tyypit kulkee toppatakeissa. Mielenkiintonen tää näitten talvi; maanjäristyksiä, ukkosta, vesisadetta, kesähellettä, tuulta, tyyntä ja muutaman vuoden välein lunta, jolloin kaikki pysähtyy.